Her venter mere end 200.000 jobmuligheder på dig …

Trekantområdet er hjemsted for mere end 22.300 virksomheder og cirka 40 videregående uddannelser samt vores eget universitet med 2000 studerende. Det skaber sammen med en livligt spirende underskov af iværksættere, innovative arbejdspladser og servicetilbud nogle af landets bedste karrieremuligheder.

Jobmulighederne er både mange og alsidige. Det gælder næsten uanset, hvilken uddannelse og hvilket uddannelsesniveau, du har. Trekantområdet har altid været centrum for produktion og logistik, og vi har derfor mange arbejdspladser inden for stål og jern, fødevarer, transport og logistik samt plast og emballage.

Men vi er meget mere.

I de senere år er vi blevet hjemsted for mange virksomheder med fokus på udviklingen af ny teknologi og salg af serviceydelser, hvilket gør jobmarkedet i vores området er meget alsidigt. Og virksomhederne trives. Det er vores mange gazellevirksomheder et godt bevis på.

I Trekantområdet ligger byerne så tæt, og infrastrukturen er så god, at det helt uden problemer er muligt at bo i én by og arbejde i en anden. Men skulle drømmejobbet ikke være blandt de cirka 200.000 muligheder i Trekantområdet, kan du på under en time nå Aarhus, Esbjerg og Odense – et opland med mere end 600.000 jobs.

Det gør os til det sted uden for København, hvor du har adgang til flest arbejdspladser på en time.

Mød vores virksomheder og deres ansatte

  • robotool-jetjager-f35-haleror-trekantomraadetRoboTool er specialister i vanskeli…
    RoboTool udvikler robotteknologi. Og selv om virksomheden er lille, var det lige netop dén, amerikanske Lockheed Martin Aeronautics fik øje …
  • Easyfood-bager-med-viden-trekantomraadetEasyfood bager med viden
    Easyfood i Kolding producerer bakeoff og convenience bagværk til store nationale og internationale kunder som McDonald’s, Lild, Shell og …
  • louis-poulsen-designerlamperAnalyser viste Vejen for Louis Poul…
    I 2005 skulle Louis Poulsen have ny fabrik og flyttede i den forbindelse hele produktionen af de internationalt anerkendte designerlamper …
Vi er svære at komme udenom ...

- hver dag pendler 74.697 til job i Trekantområdet

Trekantområdet er Danmarks trafikale knudepunkt. Det er her, at motorvej E20 og E45 mødes, de centrale jernbanelinjer skærer hinanden og landets næststørste lufthavn ligger. Vi er tæt på på både Flensborg, Aarhus, København - ja resten af verden.

Men vores byer er også tæt på hinanden. Derfor fungerer Trekantområdet i dag som ét stort arbejdsmarked - ét arbejdsmarked med mange muligheder. Hver dag pendler 37.297 af vores borgere fra én kommune til en anden for at komme på job. Vi har også rigtig mange udefra, der arbejder på en af vores spændende virksomheder. Faktisk pendler 37.400 hver dag ind i Trekantområdet.

Afstande

Selv om udbuddet af arbejdspladser i Trekantområdet er stort, er afstandene mellem bymidterne små:

Billund - Vejle: 25 min.
Vejle - Middelfart: 25 min.
Middelfart-Fredericia: 12 min.
Fredericia - Vejle: 20 min.
Kolding - Haderslev: 20 min.
Haderslev - Vejen: 35 min.
Vejen - Kolding: 20 min.
Kolding - Billund: 40 min.

Pendlere

Mød Jacob Pilegaard, der pendler til en international arbejdsdag

74697-pendler-til-arbejde-trekantomraadet 205177-arbejdspladser-22324-virksomheder-trekantomraadet